2009-05-12

Nytt!

Nu har vi fått in den mycket fina och läsvärda boken "50-talets vänner" från Retromega.



Trevlig läsning och finfina bilder, en bok som man har framme och dregglar över lite då och då. Din för endast 240 riksdaler.

Dessutom kommer den här boken in i veckan:




Rikt illustrerad med steg för steg-beskrivningar, massa tips och varianter av frisyrer. Den är en bibel för dig som har lite erfarenhet av att göra lite mer avancerade frisyrer. Är du novis, gå vår hårkurs så fixar du frisyrerna lätt. Annars kan man bara titta på bilderna och låta sig inspireras. Jag kommer även att lägga upp hår/frisyrtips här i bloggen framöver, så håll utkik.


Om du är intresserad av att köpa boken och garanterat vill ha ett ex bör du komma in inom en vecka eller förboka ett ex, då det redan kölista på böckerna. 379 riksdaler.


Killar, tyvärr har jag inte så stort utbud för er än. Men misströsta inte! Shoppa loss hos Hepcat istället. Stort utbud av massa kläder och prylar, till och med röda damasker! Vi kommer att sälja deras egna hårpomada "Saint 21", anländer i veckan, och vi har redan en hel del skivor från denna eminenta butik som även är ett skivbolag! El Ray, Gunhild Carling, Sweet Emma and the Mood Swingers, Buckshots och Nosey Joe är bara några av banden som Hepcat ger ut.


Ut i solen och äta glass. Snart blir det åska...

1 kommentar:

  1. hej!
    hur går det med planeringen av tip the velvet?
    tror ni ni vill ha min hjälp med något?
    /Linnéa (moncheri@live.se)

    SvaraRadera