2010-02-09

Inredningshjälp och bidrag önskas

Hej på er alla söta.

Snart flyttar vi in i den nya lokalen! 1 mars får vi tillgång till den, sen ska den piffas till, och mot slutet av mars slår vi upp dörrarna till den nya shop-in-shop-butiken hos Drömma, Haga. Men för att vår nyöppning ska bli riktigt bra så efterlyser vi nu två saker från er, kära kunder.

1) Alla ni som tidigare varit och pratat med mig om att sälja på kommission i butiken, ni som kreerar egna kläder, smycken, väskor och annat, Hör av er igen. Visst vill ni ha era alster i butiken till The Grand Re-opening? Detta gäller även dig som har gamla/vintage-prylar, smycken, kläder, skor eller porslin. Även nytt i gammal stil funkar bra.

2) Visst vill ni alla att nya butiken ska bli lika fin och välkomnande som förra butiken? För att den ska kunna bli det så efterlyser vi nu lite renoveringssponsring. Alla små summor eller bidrag är välkomna. Eller en hjälpande tapetserarhand, bära möbler, borra etc. Alla som hjälper till med tid, muskler eller pengar bjuds på fest, och ett fint presentkort utlottas. Är det dessutom nån som har en helt vanlig garderob över så emottages den tacksamt.

Vill du hjälpa till på något sätt, kontakta mig på info@retrodeluxe.se

Nedan följer lite roliga inspirationsbilder på kitschig inredning!















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar