2009-06-11

Rats och Nostalgifestival

Nu har vi återigen fått in rats, i deluxe-modellen med tryck-knapp. Använd den som en donut till knut eller öppen till valk längs nacken eller svinrygg. Finns i blond, brun och svart, 99 kr. Lär sälja en del av dem på Nostalgivestivalen på lördag, så om du vill ha en, kom nu!



Retro deluxe åker alltså på turné på lördag, till Nostalgifestivalen på Tånga hed i Vårgårda. Vi kommer att ta med hela butiken, samt ha hårsalong där. Det kommer att bli jättekul, hoppas verkligen vädret håller i sig. Som tur är kommer vi att stå inomhus så vi klarar oss undan regnet, men festivalen skulle må bättre av sol. Men oavsett väder blir det en fantastisk heldag! Massa försäljare med originalprylar från 40-70-talet, eller med anknytning till. Bullens varmkorv, gammaldags tivoli, sockervadd, livemusik, dansuppvisning i Boogie woogie med mera. Gör en utflykt i helgen.

Och ännu lite längre norröver kan man se Nosey Joe & the poolkings spela, i Tidaholm närmare bestämt. Grymt band, särskilt live. Don't miss!



Har du planerat att vara söderut i helgen istället så missa inte Stockamöllan international Swing festival. Massa retrokultur där med men med betoning på dans och musik.


1 kommentar:

  1. Det låter ju kul och Vårgårda går det ju tåg till, men det är 40-årskaals och barnkalas i helgen.
    Jag får väl åka till Redbergsplatsen någon dag och köpa mig en råtta istället.

    SvaraRadera