2010-08-30

Shoeporn

Idag var jag och städade ur lokalen. Det ekar där nu. Borde vara mer vemodig, men har varken hunnit eller tillåtit mig att känna efter. Får säkert en rejäl känning på onsdag då verkligheten slår mig hårt på kinden.

Men istället för att deppa så tröstar jag mig med skor. Fiiina skor. Röda, i lack, T-slejf med volang på. Lagom hög klack. Mmmmm. Lite som dehär:



De kommer från ett märke som heter Office shoes, som jag hittade på nätet för ett tag sen. Massa fina skor har de. Toksnygga modeller i retrostuk, med lagom hög klack, i roliga färger. Inte en gladiatorsandal i närheten! Kolla här till exempel.











Sen har jag även hittat ett märke som heter Görtz. Lite mer neutrala och fotriktiga skor, men fortfarande ack så fina. Varför måste fotriktiga skor vara så fula? Borde inte ALLA skor vara fotriktiga förresten?











Eller dehär söta ballerinaskorna från Hot CHocolate. De har massa fina kollektioner, och jag bara älskar att de är asymmetriskt formade, såsom fötter är.



Ok, my last day in the shop is over. Should feel sad I guess, but haven't had the time yet. Ask me again how I feel on Wednesday...

Meanwhile, I distract myself with shoes. Just got a pair of sexy red patent leather, similar to the ones above. Like. Would buy all of the shoes above, if i only could...

2 kommentarer:

  1. OCH! det är rea på officeshoes... Jag är lite sugen... Vet du nåt om kvalitén?

    SvaraRadera