2010-04-20

Vårgodis!

Finfina klänningar och vida cirkelkjolar från El Bastardo finns nu i butiken. Som godis för ögat i rosa, turkos, lila, rött, blått och vitt. Prickigt och rutigt, precis som det var på 50-talet. Vida kjolar och halterneck, klassisk modell à la Jackie O eller lite skolflicksaktigt. 950 kr kostar klänningarna, och 550 kr för kjolarna. Kom och rusta dig för våren och sommarens fester och fina picknickar.













Spring candy!
Juast got in lovely fifties reprodresses and circle skirts from El Bastardo. Vibrant candycolours, dots and checker. To die for. The dresses costs 950 sek, and the skirts 550. Perfect picknickoutfit, or for all the summer parties!

2 kommentarer:

  1. Jättefina! I vilka storlekar finns de?

    SvaraRadera
  2. Hej Evis

    Det är faktiskt väldigt stora storlekar har vi märkt, så en S är egentligen en M, vilket innebär att man kan gå ner en storlek. (Psykologiskt smickrande) Men är man en XS-S egentligen så är de för stora. Utom de med Sweetheart neckline och knyt i nacken, de är mindre i storlekarna, och har smock i ryggen = mer flexibilitet. De flesta plaggen finns upp till XL (dvs XXL?)

    SvaraRadera