2010-02-21

Tänk vad snö kan ställa till det...

Nä, det blev ingen Galafest med Nöjesguiden. Det var för kallt och för mycket snö. Men vi hade det så himla roligt och trevligt ändå. Först kom fina Karolin, Studio deluxes eminenta forograf, och jag lekte Leila och bakade cupcakes och amerikanska pannkakor, samt gjorde egen pesto. Sen kom Martina från Iris Berså, samt Linnea från Mon Cheri, tillsammans med hennes man Joakim. Vi fikade och umgicks i mitt lilla kök, alla i full galaoutfit. Det roliga var att jag, Linnea och Martina hade klänningar i 50-talsmodell, i samma färgskala, tripp trapp trull. Så kan det bli när man har bra smak...
I alla fall, vi tog oss faktiskt ner till stan. Åkte och tittade på den flera kilometer långa kön, lyssnade till dunkadunkaljudet som strömmade ut, kände på kylan, och gick till ett annat ställe. Där var det nästan bara vi. Men lugnt och skönt, så vi kunde fortsätta prata. Synd att vi inte kunde göra lite marknadsföring på festen, men ack så mycket trevligare!

På lördagen var jag på FACE stlhm och gjorde håret på en brud och två tärnor, de blev så fina så. Här kommer några små bilder på bruden.







Sen fastnade jag på FACE och blev makeupmodell för eleverna på makeup-utbildning. Vidare hem till Assistenten för middag, och sen till Dukes Place för dans hela natten! Men det var inte så lätt... Snön lamslår verkligen Göteborg. Dukes place är vanligtvis knökfullt, men nu kom bara en knapp tredjedel. Bara vi nördar och fanatiker som trotsade snön och pulsade på genom snön. Till och med bandet blev insöat, så det blev DJ istället, men trevligt likväl. Hur kan man INTE dansa lindy hop?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar