2010-06-18

Italy, I love you so...

Vet att jag varit dålig på att skriva på sistone, men det har varit en... turbulent tid. Mycket som händer, inte nödvändigtvis allt bra, men kanske inte så dåligt heller. Vi får se. Ni kommer att få veta så småningom, men först måste allt vara 100% klart.

MEN! Allra först ska vi ta lite semester. Så både Retro deluxe och Drömma har stängt Midsommarveckan, alltså från måndag 21- sön 28 juni. Jag har inte haft riktig semester på 2 år, så nu är det på tiden. Vart vi ska? Till Como, denna lilla pärla i norra Italien. Sola, äta, dricka, njuta.

Och naturligtvis ska vi dansa Lindy hela nätterna igenom, för det är Swing Crash festival!

Det blir tredje gången vi åker, och det kommer bli fantastiskt! Ännu roligare blir resan av att vi ska bila ner genom Tyskland, hålla oss borta från Autobahn och stanna så fort vi ser nåt intressant. Ingen plan, bara öppna för alla möjligheter. Mmmm. Skriver mer när jag kommit hem.

I know I have been bad at writing posts, but life is turbulent right now, some bad, some good. Will let you know what it is all about evetually, but first - vacation! To lovely Como and Swing crash festival. Hope to see you there!

2010-06-16

Nu har vi nytt!

Smarriga nyheter finns nu i butiken:



Festblåsa i femtiotalsstil, 498:-. Dock något kortare än klänningarna på den tiden...




Perfekt söt sommarklänning i linne/bomull. Rosett i urringning, med fickor, 450:-



Klockad kjol i denimliknande tyg, strax ovanför knät. Med underkjol, 399:-




Fin pennkjol, grafitgrå med svagt kritstrecksmönster. Plisserad detalj bak, strassbrosch fram vid höft och lätt stretchigt tyg. 399:-

Delicious clothes, just arrived.

2010-06-11

Reseguide till 50-talet



Ny bok utgiven på Retromega förlag i maj 2010. Trevlig och innehållsrik, många tips på miljöer och platser som ser 50-tal ut, känns 50-tal eller som inspirerats av det bästa från de goda åren från slutet av 40-talet fram till början av 60-talet. Köp en (240 kr), lägg i bilen, och upptäck Sveriges pärlor!

Dessutom är Retro deluxe med på dubbeluppslag, med en Mad men-inspirerad bröllopsfotografering, samt en blänkare om Lindy deluxe.

This is a great book, featuring us. Buy it for 240 Sek.

Fashion show - Spring Candy

Här kommer lite bilder från vår fina modevisning:





















Fler fina bilder tog Tina som har bloggen Nostalchic. Kolla här.

Here's som lovely pictures from our fashion shoot

2010-06-06

Möh.

Satans dator till att hänga sig just när jag skrivit klart mitt inlägg. Jaja, börjar om imorgon, då blir det bilder från modevisningen!