2009-12-27

God fortsättning!

Hoppas julen har varit lika lugn och skön för er som för oss. Vi fortsätter att ha lite ledighet och åker till Storstaden för att dansa loss på Snowball! Så det blir inte så mycket skrivet den närmaste veckan, men vi tar nya tag nästa år!







Det kommer alltså att vara stängt i butiken framöver. Webbshopen tar emot beställningar som vanligt men inget skickas förrän måndag efter Nyår.

Passa på att njuta av ledigheten, och umgås med familj och vänner. Livet är kort.

2009-12-17

Öppettider framöver

Kära kunder och söta läsare. Det börjar dra ihop sig, nytt år betyder även nya äventyr, men för Retro deluxes del på annan plats än Redbergsplatsen. Det här är våra öppettider december ut:

To 17 12-18
Fre 18 12-18, 18-21 (minst)
Lö 19 12-15
Sö 20 12-15
Må 21 14-18
Ti 22 14-18
On 23 14-18
Julhelgen stängt

Må 28 14-18
Ti 29 14-18
On 30 14-18
Eventuellt öppet dessa tider.


Själv kommer jag att åka till Växjö och jobba på Söders blommor innan jul (behöver tjäna lite riktiga pengar), så ni som besöker butiken måndag till onsdag får istället njuta av min karl Marcus sällskap. Men kom gärna förbi på Glöggmingel på fredag kväll, då vi bjuder på glögg, gott att stoppa i munnen, musik, trevligt sällskap och bra priser. Glöm ej heller att vi har söndagsöppet nu på söndag mellan 12-15.

Tycker det är jättetråkigt att lämna min fina lilla lokal, som mitt andra hem, och kommer sakna alla vänner och kunder - som har blivit vänner - som brukar titta in i butiken, prata lite, fika lite... Ser inte alls fram emot att driva mitt företag från vardagsrummet ett tag, men jag är fast förvissad om att allt kommer att lösa sig på ett strålande sätt. Jag kommer att hitta den där perfekta lokalen på det där utmärkta stället, snart. Under tiden hoppas jag alla mina kunder fortsätter läsa min blogg, kollar in webbshoppen, håller sig uppdaterade. Kan avslöja att Retro deluxe inte alls kommer att vara sysslolös bara för att vi blir butikslösa. Tvärtom har vi massa spännande projekt på gång, både med butiken och Studion. Bland annat samarbete med up-and-coming-designers och plåtning till en guidebok. Så det så!

Som vanligt lämnar jag er med lite fina inspirationsbilder, helt utan tema men roliga och fina:




2009-12-14

Så fort tiden går!

Ja, nu verkar det som att vi enbart har öppet veckan ut i december, kanske blir det något i mellandagarna och januari, men inget är säkert än. Alltså, öppet till och med söndag 20 december. Vi har denna veckan 30% rabatt på massa varor. Vi vet fortfarande inte var vi hamnar, men både webbshoppen och bloggen lever vidare, så fortsätt följ våra äventyr här.

Glöm inte att det är glöggmingel nu på fredag den 18:e, kl 18.00. Lite tilltugg, glögg, musik, specialpriser, samt happenings. Kom kom!



2009-12-08

Flyttrea och mingelkväll

Bara några veckor kvar, sen stänger vi butiken på Redbergsplatsen. Sorgligt att lämna denna mysiga lokal, så kom förbi medans det går. För att ha mindre att packa ger vi denna vecka er besökande kunder 20% rabatt på massor av varor. Tyvärr gäller detta erbjudandet enbart besökande kunder, ej er som handlar via webbshopne. Men det kommer något för er med så småningom!

Vi kommer att ha kvällsöppet fredagen den 18 december, med glögg och pepparkakor, lite happenings och mingel. Från kl 18-21. Vi kommer även att ha söndagsöppet 20 december mellan 12 och 15. Välkomna!

2009-12-04

Roaring twenties, charleston, flappers and fingerwaves

Har snöat in lite på 20-tal på sistone, efter att ha gjort lite research inför en dansuppvisning vi ska ha ikväll på Tip the Velvet. Tänkte dela med mig av både lite filmklipp och lite bilder. Varsågoda.











2009-12-02

Flyttrea, samt nytt.

Julen närmar sig med stora steg, och så även sista öppetdagen i denna lokalen. För att det ska bli mindre för oss att packa önskar vi att ni hjälper oss att tömma butiken. Därför ger vi denna vecka 10% rabatt till er kunder som besöker butiken, på massor av varor. Rabatten gäller ej skivor, böcker handgjort eller kommission, men det mesta annars. Leta efter röda prislappar.

Vi har fått in fler fina keramiktavlor av Malin Jansson, handstickade stora sjalar att värma era halsar med, och en del fina vintagekjolar. Massa nya hårsmycken finns det med, både från Retro deluxe och från Gothic airways. Min kamera är lätt död just nu, men så fort den får ett fungerande batteri kommer det upp bilder här och i webbshopen. Tills dess får ni hålla till godo med dessa bilderna istället:











Blir så otroligt inspirerad av bilder, blir inte ni?